Wie ben ik?

Dineke Mast

GZ Psycholoog

Mijn naam is Dineke Mast (1983), BIG geregistreerd GZ-psycholoog.

De studie Psychologie deed ik aan de Universiteit van Amsterdam en aan The University of Capetown (UCT). Na mijn master Klinische Psychologie heb ik de postmaster opleiding tot GZ-psycholoog afgerond bij het RINO Noord-Holland. De titel GZ-psycholoog valt onder de zogenaamde beroepen in de gezondheidszorg (BIG). Dit is een wettelijk beschermde beroepstitel.

Vanaf 2007 heb ik bij een grote GGZ instelling gewerkt in Amstelveen en later ook te Amsterdam.  Op verschillende afdelingen kon ik veel ervaring opdoen in het diagnosticeren en het behandelen van een breed scala aan psychische problematiek. Daarnaast heb ik met plezier psychologiestudenten en gezondheidszorgpsychologen in opleiding begeleid.

Nijmegen

Na een verhuizing naar Nijmegen met ons gezin, werkte ik 3 jaar als zelfstandige samen met andere therapeuten in een Medisch Centrum. Begin 2021 ben ik deze praktijk in het centrum van Nijmegen gestart. Vanaf april 2022 is de praktijk uitgebreid met de komst van collega Judith Buursema-Grave (gz-psycholoog). Met zekere regelmaat volg ik aanvullende cursussen en opleidingen. Het is mijn streven een veilige en betrokken plaats voor therapie te bieden, waar een gelijkwaardig contact mogelijk is.

“Een persoonsgerichte werkwijze en goed aansluiten op de hulpvraag vind ik belangrijk. Naast het verminderen van klachten is het voor mensen waardevol om voldoende inzicht te krijgen in (het ontstaan van) de problematiek”.

Registraties

 • BIG: 49919360625
 • KVK: 70967040
 • AGB zorgverlener: 94100266
 • AGB praktijk: 94065764
 • Nederlandse Vereniging voor Gezondheidszorgpsychologie en haar specialismen (NVGzP)
 • Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen & Psychotherapeuten (LVVP)
 • Vereniging EMDR Nederland (VEN)
  EMDR Europe Practitioner
 • Nederlandse Vereniging voor Schematherapie (VSt)
 • Christelijke Vereniging voor Psychiaters, Psychologen en Psychotherapeuten (CVPPP)
 • Runningtherapeut
 • VvAA
 • Nederlands Instituut van Psychologen (NIP)

Samenwerking

Intervisiegroepen en samenwerkingsverbanden

De praktijk heeft verschillende intervisiegroepen en samenwerkingsverbanden met andere therapeuten. Tevens ben ik aangesloten bij Stichting 1np. Dit is een landelijk netwerk van professionele hulpverleners die gespecialiseerde geestelijke gezondheidszorg bieden. Gedurende de behandeling kan er indicatie zijn om een medebehandelaar of psychiater bij de behandeling te consulteren of betrekken. U kunt bijvoorbeeld denken aan een Psychomotorisch Therapeut (PMT), Haptotherapeut of Danstherapeut. Deze optie wordt uiteraard eerst met u besproken.

In het pand waar de praktijk zich bevindt zijn tevens andere disciplines aanwezig. Samenwerking of verwijzing is mogelijk. Denk aan mindfulness, fysiotherapie of (sport)diëtisten.
zie salonsuites.nl

English

Het is mogelijk gesprekken in het Engels te voeren – If needed, sessions can be done in English.

Meld u aan voor een afspraak of neem contact op

Maak een afspraak of neem contact op